Egevej 2 6870 Ølgod
+45 22 22 84 22

Nyheder

Nyt revolutionerende test modul til bremseventiler/modulatorer, speed og slid sensorer

Elektronisk helbredstjek af bremsesystemer:

Egeteknik lancerer unikt ETM testmodul til ABS/EBS-systemer

 

I takt med elektronikkens indtog i moderne køretøjer stiger kravene til de værksteder, som skal servicere og reparere køretøjerne. Forudsætningen for at kunne fejlfinde og reparere på disse køretøjer hurtigt og effektivt er avanceret udstyr som den spanske Jaltest multibrand diagnosetester. Den forhandles i Danmark af Egeteknik i Ølgod, der nu lancerer sin 2. generation ETM testmodul til Jaltest.

– Med Jaltest kan værkstederne diagnosticere langt de fleste vare- og lastbiler, trailere, landbrugs- og entreprenørmaskiner samt industrimotorer på markedet. Med det unikke ETM testmodul, som Jaltest er alene på markedet med, bliver værkstederne også i stand til at udføre avanceret diagnose på ABS- og EBS-systemer, hastighedsssensorer, slidsensorer på bremsekalibre mv. af mange forskellige mærker, fortæller Poul Lyster fra Egeteknik. 

Jaltest dækker alle mærker

– Det er de færreste virksomheder, der kun har ét mærke i deres vogn- eller maskinpark, uanset om det er lastbiler, busser, traktorer eller entreprenørmaskiner. For at kunne servicere kunderne må både mærkeværksteder og uafhængige værksteder kunne udføre elektronisk diagnose på mange forskellige mærker, fastslår Poul Lyster.

I Jaltest’s ETM-pakke indgår både PC, software, interface og multistik til alle kendte ABS/EBS-systemer på markedet i dag. Udstyret er pakket i en robust kuffert, der kan klare sig i et ofte barsk værkstedsmiljø med stød, vibrationer og temperaturskift. Der indgår desuden et abonnement på løbende softwareopdatering, så ETM testmodulet altid er opdateret.

Fakta om Jaltest, ETM og Cojali

Jaltest og ETM testmodulet er udviklet og produceres af Cojali-koncernen i Spanien og markedsføres i Danmark af Egeteknik i Ølgod. Ud over udvikling og produktion af avanceret diagnoseudstyr producerer og renoverer Cojali også et stort udvalg af komponenter til den tunge køretøjssektor. Det gælder bl.a. elektroniske styreenheder til motorer, gearkasser og bremser, køleventilatorer, ABS-systemer, bremsekomponenter og Fleet Management-systemer.

Cojali har tæt kontakt til de fleste producenter af tunge køretøjer og kan dermed følge med i udviklingen af nye komponenter og styresystemer og opgradere Jaltest soft- og hardware til løbende at være kompatibel med de nyeste styresystemer på markedet.