Egevej 2 6870 Ølgod
+45 22 22 84 22
Cojali:

Research, udvikling og innovation er de grundsten Cojali er bygget på. Og på den baggrund er alle Cojali’s produkter blevet en realitet. Lige fra Visco køleblæsere med ECU styrring, til ventiler med elektronisk pneumatisk styrring, og meget mere. Multibrand diagnose udstyr. Telematics og den revolutionære ETM (Electronic test module) til EBS modulatorer. ABS/EBS Induktive speed sensorer. Og Slidsensorer. For bare at nævne nogle enkelte områder.

Faciliteterne hvor Cojali er hjemmehørende er delt op I flere grupper;

Nogle er fokuseret på produktion, så som den automatiseret produktion af køling og bremse systemer, det elektroniske laboratorium, diagnose klargørings centret. etc.

Andre er fokuseret på udvikling, så som afdelingen der sørger for implementering af køretøjs systemer I diagnose testeren. Design centeret for køling eller bremse systemer.

Andre afdelinger er dedikeret til kvalitets kontrol, Råmaterialer, eller det færdige produkt, lige fra køle systemer, til ventiler, servo koblinger, bremse potter, sensorer, ja selv testbænke til at teste Jaltest eller elektroniske ECU ‘er.

Andre er ansvarlige for kommercielle marked, marketing og administration.

Ikke kun en producent. COJALI er et firma med mange services..

Og endelig. En række afdelinger der er ansvarlige for at imødekomme vore kundernes behov.  Alle af dem udgør den merværdi, der adskiller os fra vores konkurrenter.

Uddannelse: COJALI har udviklet en serie af kurser der tager udgangspunkt i en teoretisk og praktisk uddannelse. De tilbyder uddannelse i alle de færdigheder, der er nødvendige for at kunne håndtere den teknologiske udvikling, der øjeblikket foregår. Blandt dem, kan vi finde diagnose, elektronik, pneumatik, motorstyring, gearkasser og retardere, etc.

Teknisk support: Den tekniske assistance er et stort team, der har ansvaret for at løse eventuelle opgaver eller problemer, som vores kunder kan støde på.

Kundeservice: Den Telefon support som COJALI gruppen kan tilbyde.  udfører en række opgaver, der leverer information, råd eller vejledning med henblik på at sikre, at vores kunder har en tilfredsstillende og professionel forretningspartner.